פורום וטרינרים
מנהלי הפורום:
ד"ר אפי וגשל
וטרינר מנוסה משנת 2000
הודעות רלוונטיות מהפורום:
כלב עם גידול סרטני בפה
14/05/2020 15:35 שלום יש לי כלב בן כמעט 14 עם גידול בפה מסוג malignant spindle cell tumor חו
מזון חדש לכלב
01/11/2020 22:26 היי כן כדאי להפסיק עם המזון החדש ולתת עוף מבושל ללא עור ועצמות עם אורז לכמה
חיסון גור כלבים
03/02/2021 14:27 היי אנחנו מעדיפים תמיד לחסן בעל חיים כשהוא בריא לגמרי אלא אם כן אין ברירה ו
כלב מתגרד
29/04/2020 19:52 היי\ אחת הסיבות הנפוצות לגירודים בעונה זו היא אלרגיה. לעיתים אם לא טופל לאח
כניסה לפורום
וטרינרים נבחרים בגבעתיים
למעלה מ-1000 וטרינרים יש בישראל, רובם עובדים באופן עצמאי בקליניקות משלהם. אנחנו מזמינים אתכם לעשות איתם היכרות
כל מי שמחזיק כלב או חתול ידע לספר לכם , שלקחת אותו לוטרינר יכול להיות דבר מפחיד. לכן כאשר אנחנו בוחרים וטרינר , עלינו לזכור את האמירה הישנה שלקוחה ממקום אחר, וטרינר טוב הוא וטרינר לחיים. כמו שאף אחד מאיתנו לא אוהב לבקר אצל רופא או בבית חולים, כך אף חיה לא אוהבת שלוקחים אותה אל בית חולים וטרינרי או לקליניקה של הוטרינר.
למזלם, או לצערם, של החיות , עלינו לקחת אותם לביקור אצל וטרינר פעמיים-שלוש בשנה לצורך חיסון, אך מלבד זה אין סיבה לבקר אותם אלא אם הם מרגישים לא טובים או מגלים התנהגות בעייתית. כאן, אגב עולה חשיבות הוטרינר, עלינו לוודא שמדובר באדם אמפתי, נעים , שמוכן לעזור לא רק בביקור אצלו אלא גם בשיחת טלפון או במייל. לא מעט וטרינרים עובדים עם עמותות בעלי חיים ומעניקים דרכן ייעוץ חינם. במידה ואתם זקוקים לכך , אל תהססו לפנות.
מרפאת החיות של אסף
3 תגובות
"הגעתי עם כלבתי למרפאה של אסף לצורך קבלת חיסונים, והכלבה שלי ממש התאהבה בו, וטרינר מקצוען אמיתי שנותן יחס מדהים לבעלי החיים. תודה !"
וטרינרים - כל הוטרינרים הקרובים לאזור מגוריכם רק באתר אחד
Copyright © 2021 doctordolittle.co.il כל הזכויות שמורות
אתר וטרינרים מציג בפניכם מידע ועסקים מומלצים מתחום וטרינריה