doctordolittle.co.il
כניסה למנהלים

פורום וטרינרים

מנהלי הפורום:
ד"ר אפי וגשל
ד"ר אפי וגשל
וטרינר מנוסה משנת 2000
הודעות רלוונטיות מהפורום:
יש לי כלבה בת חצי שנה
09/03/2020 11:14 יש לי כלבה בת חצי שנה והיום לפני כמה דקות היא הקיאה רוק ריר כזה מיימי עם חת
גידולים על העור
18/12/2019 20:55 שלום לכלבתינו יש גידולים מוזרים בעור. היא בת 10 מעורבת. יש לה את זה כבר מספ
נביחות בכלבים
23/12/2019 15:09 היי זה טבעו של כלב הנובח ניתן להיוועץ במאלף/ מאמן כלבים יש דרכים להשקיט את
גיארדיה בכלבה
17/10/2019 17:02 היי אפשר לשקול תוספת של תרופה לגיארדיה שנקראת פנבנדזול בתוספת למטרונידאזול,
כניסה לפורום

מנהלי הפורום

ד"ר אפי וגשל
ד"ר אפי וגשל

וטרינר מנוסה משנת 2000. ד"ר וגשל משמש כווטרינר הראשי של גן החיות החי כיף בראשון לציון ובנוסף עומד בראש מרפאות "וט 4 פט" בראשון לציון

כתוב נושא חדש     « לעמוד הפורום
היי הסוכר יוצא גבוה בגלל שהיתה בסטרס.. כעיקרון אם משדתפרת כגאי להוסיף אנטביוטיקה ל בעיות מעיים על פי התוצאות היא אמורה להשתפר...
30/05/2019 08:32

חתולה בת 12 וחצי. לפני מספר ימים היא החלה לשלשל מספר פעמים רב וגם הקיאה. לקחתי אותה למרפאה ולדברי הווטרינר עשו לה את הבדיקות הבאות: 1. שלושה צילומי רנטגן 2. בדיקת דם CBC+ פאנל מלא בנוסף, היא קיבלה גם זריקת סרניה, זריקת פמוטידין, וזריקת AMOXY LA. כמו כן, הומלץ לי על תזונה של HILLS I/D, וזה מה שהיא אוכלת מאז. ביום הראשון כשהיא חזרה לא היו לה יציאות בכלל (רק שתן). ביום למחרת היא עשתה הרבה מאוד פעמים צואה, והיום כשלקחתי מהווטרינר את תוצאות בדיקות הדם ראיתי שחלק מהבדיקות לא תקינות ואינן בנורמה, וזאת למרות שהווטרינר אמר לי לפני מספר ימים שבדיקות הדם תקינות. א. מה דעתך על תוצאות בדיקות הדם? ב. כיוון שעדיין יש לה ריבוי רב של יציאות רכות- מה ניתן לעשות כרגע? ברור שמחר אגש לווטרינר, אבל תוצאות בדיקות הדם מטרידות אותי. כמו כן אציין שבכל פעילות רפואית אצל החתולה היא עוברת טשטוש. בדיקות הדם: (אני מסמנת בכוכביות את התוצאות החריגות) ALB- תוצאה 2.8 (2.2-4.4) ALP- תוצאה 36 (10-90) ALT - תוצאה 53 (20-100) AMYL - תוצאה 880 (300-1100) TBIL- תוצאה 0.3 (0.1-0.6) BUN- תוצאה 17 (10-30) ++CA תוצאה 10 (8-11.8) PHOS תוצאה 4.7 (3.4-8.5) CREA תוצאה 1.5 (0.3-2.1) GLU תוצאה 270 (70-150) ********** NA תוצאה 149 (142-164) K תוצאה 3.9 (3.7-5.8) TP תוצאה 7.1 (5.4-8.2) GLOB תוצאה 4.3 (1.5-5.7) WBC תוצאה 13.1 (5.8-19.5) RBC תוצאה 8.41 (5.8-10.7) HGB תוצאה 11.8 (9-15) HCT תוצאה 38.6 (30-47) PLT תוצאה 36 (300-800)********* MCV תוצאה 46 (41-51) MCH תוצאה 14 (13-18) MCHC תוצאה 30.5 (31-35) ******** RDW תוצאה 14.2 (17-22) ********* MPV תוצאה 9.3 (6.5-15) PCV תוצאה 31 (30-45) TS תוצאה 7.1 (5.5-7) ************ תודה מראש.

02/06/2019 15:54
« הודעה נוכחית

היי הסוכר יוצא גבוה בגלל שהיתה בסטרס.. כעיקרון אם משדתפרת כגאי להוסיף אנטביוטיקה ל בעיות מעיים על פי התוצאות היא אמורה להשתפר...

קהילת וטרינרים - בואו הצטרפו
Copyright © 2020 doctordolittle.co.il כל הזכויות שמורות
אתר וטרינרים מציג בפניכם מידע ועסקים מומלצים מתחום וטרינריה
דברו עם וטרינר עוד היום - נשמח לעזור
אנחנו עובדים עם הוטרינרים המובילים בישראל - השאירו פרטים ונדאג להפנות אליכם את הטובים ביותר

שם מלא:
טלפון:
אימייל:
יישוב:
אנחנו לא נשלח אליך SPAM לאימייל, המספר יעבור לספקים מומלצים בלבד!