doctordolittle.co.il
כניסה למנהלים

פורום וטרינרים

מנהלי הפורום:
ד"ר אפי וגשל
ד"ר אפי וגשל
וטרינר מנוסה משנת 2000
הודעות רלוונטיות מהפורום:
פצעים בסנטר של החתול
24/02/2019 16:37 שלום אפי, לחתול שלי היה עור מגורה (נראה כמו פצע מיובש או עור מגורה) בסנטר.
חתול צעיר בעייה בצרכים
27/05/2019 12:08 היי בהחלט כן ממליץ התערבות נסו ללכוד להעביר לטיפול המחלקה הוטרינרית של העיר
בעיות התנהגות בכלבה
06/11/2018 08:49 היי מציע לגשת עימה לווטרינר לבדיקה כללית גם אם יש לה גזים ייתכן וצריך לשקול
חתול שאמור לקחת פוסיד
04/12/2018 22:37 האם חתול שאמור לקחת פוסיד צריך לשתות יותר והאם יש לו דלקת בדרכי השתן יכולה
כניסה לפורום

מנהלי הפורום

ד"ר אפי וגשל
ד"ר אפי וגשל

וטרינר מנוסה משנת 2000. ד"ר וגשל משמש כווטרינר הראשי של גן החיות החי כיף בראשון לציון ובנוסף עומד בראש מרפאות "וט 4 פט" בראשון לציון

כתוב נושא חדש     « לעמוד הפורום
שלום ד"ר וגשל, אשמח אם תוכל לייעץ לי בנוגע לחתולה שלנו- האם אני צריכה לדאוג או להרגע? :) חתולה ביתית בת 5, בריאה, ללא שינוי בהתנהגות. בשבועיים האחרונים תפסתי אותה שותה קצת קצת יותר מהרגיל (בימים מסויימים). בדיקת דם הראתה ספירה לבנה 20.2, לימפוציטים 9898, קראטינין 2.0, השאר תקין. בדיקה גופנית תקינה. הוטרינרית המליצה לשלוח בדיקת דם לשלילת לוקימיה וירוס,וביקשה שנביא דגימת שתן. מה דעתך? :( תודה רבה!
06/02/2019 06:22
« הודעה נוכחית

שלום ד"ר וגשל, אשמח אם תוכל לייעץ לי בנוגע לחתולה שלנו- האם אני צריכה לדאוג או להרגע? :) חתולה ביתית בת 5, בריאה, ללא שינוי בהתנהגות. בשבועיים האחרונים תפסתי אותה שותה קצת קצת יותר מהרגיל (בימים מסויימים). בדיקת דם הראתה ספירה לבנה 20.2, לימפוציטים 9898, קראטינין 2.0, השאר תקין. בדיקה גופנית תקינה. הוטרינרית המליצה לשלוח בדיקת דם לשלילת לוקימיה וירוס,וביקשה שנביא דגימת שתן. מה דעתך? :( תודה רבה!

06/02/2019 08:00
בדיקת דם לחתולה     ו    אפי אפי    

היי
כן זו נשמעת תוכנית מתאימה בהתאם לתוצאות בדיקת הדם.
בהצלחה!!

09/02/2019 20:11

שוב שלום דר' וגשל, אודה לך מאוד אם תוכל שוב לייעץ לי בנוגע לחתולה שלנו (אנחנו גרים בחוץ לארץ ולא כל כך סומכים על הוטרינרים שנתקלנו בהם פה) תוצאות בדיקת הדם ללוקימיה היו שלוליות. תוצאות בדיקת השתן (שאספנו מהקופסא שלה) מצב. הוטרינרית רוצה לעשות איסוף שתן ישירות מהשלפוחית לתרבית, היא חושדת בזיהום שמקורו בכליות.. אני מאוד חוששת מהבדיקה הפולשנית עם המחט לשלפוחית. מה דעתך? האם הלוייקוציטים בשתן גבוהים (2-5)? האם תוצאות בדיקת השתן מצביעות על זיהום בדרכי השתן? Test Result Reference Range Low Normal High COLLECTION METHOD FREE-CATCH COLOR STRAW CLARITY CLOUDY SPECIFIC GRAVITY 1.012 GLUCOSE NEGATIVE BILIRUBIN NEGATIVE KETONES NEGATIVE BLOOD NEGATIVE PH 7.0 PROTEIN NEGATIVE UROBILINOGEN NORMAL WBC 2-5 0 - 5 HPF RBC 0-2 HPF BACTERIA MARKED RODS >40/HPF 1 EPI CELL 3+ (6-10)/HPF MUCUS NONE SEEN CASTS NONE SEEN CRYSTALS NONE SEEN OTHER AMORPHOUS DEBRIS Comments: 1. Reporting of bacteria morphology has been added to your urinalysis results if indicated. Rods and cocci are reported if present, with suspect bacteria confirmed by Wright's stain. Accurate identification and determination of antibiotic susceptibility requires culture. תודה רבה רבה דר! סופר מעריכה את העזרה שלך!

11/02/2019 08:04
חתולה חולה     ו    אפי אפי    

היי הוצאת שתן מחתול מהשלפוחית היא אמנם "חודרנית" אבל בחתול רגוע זה הליך די פשוט. מאחר ותוצאות הבדיקה מצביעות על זיהום בדרכי השתן- ראו שם חיידקים ולצערי גרוע מכך גם לא מרכזת שתן ( SG 1012  זה נמוך בחתול זה אומר שלא מרכזת שתן)

מה שיכול להצביע על אי ספיקת כליות בעיה אחרת מציע כן להמשיך עם האיבחון
אם לא סומכים על הווטרינר או  געתו...תמיד יש חלופות הלא כן?
בהצלחה!

קהילת וטרינרים - בואו הצטרפו
Copyright © 2019 doctordolittle.co.il כל הזכויות שמורות
אתר וטרינרים מציג בפניכם מידע ועסקים מומלצים מתחום וטרינריה
דברו עם וטרינר עוד היום - נשמח לעזור
אנחנו עובדים עם הוטרינרים המובילים בישראל - השאירו פרטים ונדאג להפנות אליכם את הטובים ביותר

שם מלא:
טלפון:
אימייל:
יישוב:
אנחנו לא נשלח אליך SPAM לאימייל, המספר יעבור לספקים מומלצים בלבד!